Незважаючи на те, що далеко не у всіх країнах відзначається міжнародний жіночий день, Poco, який є суббрендом Xiaomi, вирішив нагадати сильній половині людства про необхідність привітати жінок з 8 березня. Відповідний пост був опублікований в Twitter-акаунті Pocophone Global. Що дивно, девайс показали новий. І хоча задня панель пристрою нам всім знайома, передня панель робить телефон абсолютно незнайомим.

Можливо, тут просто зобразили передню панель уявного мобільника, запропонувавши більш привабливий вигляд без вирізу в екрані. Інший варіант було вирішено натякнути на те, який дизайн отримає Pocophone F2. Будемо сподіватися, що це саме новий телефон, вихід якого запланований на 2019 рік. Попередник став дуже популярним за рахунок низької ціни, але при цьому девайс отримав топовий процесор. Втім, відмова від вирізу в екрані - це відмінна ідея, так як цей елемент дизайну за останні кілька років сильно набрид.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала приємний сюрприз для користувачів прошивки MIUI 10. Повідомляється, що в цей раз компанія додала функцію для швидкого доступу до додатків. Це спростить використання смартфона.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що голосовий помічник від Apple, Siri, здатна виштовхувати воду з динаміків. Повідомляється, що Siri запускає звук на такій частоті, яка здатна виштовхнути воду з динаміків. Чудова можливість для тих, хто любить приймати душ разом зі своїм телефоном. Судячи з усього, миска з рисом більше не потрібна.

Знай.uа писав, що старий баг в прошивці iOS від Apple знову дав про себе знати. На цей раз, компанія так і не прибрала чи не головний недолік операційної системи для iPhone і iPad. Баг полягає в тому, що при перекладі на літній час, смартфон може і не перевести час в автоматичному режимі.