Xiaomi помпезно анонсувала свій головний флагман 2019 року – Mi 9. Смартфон переміг всіх конкурентів по швидкості і став одним з найбільш доступних топових смартфонів року. Однак, в смартфоні виявили брак, який точно соромно виробнику.

Перші покупці новинки виявили, що в потрійний фотокамері смартфона відсутня світлодіодна спалах, – її просто забули вмонтувати на етапі виробництва. Таким чином смартфон не зможе робити якісні знімки в нічний час, а також служити "ліхтариком".

Користувачі вже діляться знімками бракованих смартфонів в мережі. Курйозність ситуації в тому, що на тильній кришці корпусу навіть не передбачено технологічне отвір під LED‑спалах. Судячи з усього, компанія хотіла дуже швидко випустити як можна більше смартфонів, але ця витівка стала величезною помилкою для корпорації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відповідальність за подібний шлюб несе відділ контролю якості виробничих потужностей Xiaomi, які пропустили такий очевидний недолік. На даний момент немає точної інформації, наскільки великий масштаб проблеми з відсутністю LED-спалаху.

Нагадаємо, що дизайн Samsung Galaxy Note 10 злили в мережу. Повідомляється, що девайс отримає незвичайний екран, як у Galaxy S10, а також дірки в дисплеї під фронтальні камери. Крім цього, на тильній стороні апарату розташується четвірна камера, яка перевершить за якістю фото навіть Galaxy S10, ціна якого починається від 25 тисяч гривень.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камерофон Nokia 9 PureView перевірили на ремонтопридатність. Виявилося, що під корпусом величезна кількість клею, а щоб розібрати апарат, необхідно відкрутити 13 болтів. Втім, в домашній умовах смартфон можна відремонтувати, але варто запастися терпінням.

Знай.uа писав, що глава Huawei повідомив, що в разі необхідності може відмовитися від Android і Windows 10 для своїх пристроїв. Швидше за все, компанія вже розробляє власну ОС для смартфонів, і навіть ПК. Втім, коли світ побачить творіння китайської корпорації - невідомо.