Фітнес-браслети Xiaomi заслужено є одними з найкращих у світі, проте і компанія Amazfit (суббренд Сяомі) випускає розумні трекери високої якості. Остання новинка – браслет Xiaomi Amazfit Cor 2, який за своїми характеристиками анітрохи не поступається Mi Band 3. При цьому виробник оснастив свій пристрій безліччю функцій, які тільки очікується впровадити в четвертому поколінні трекерів Сяоми. Перше, на що звертаєш увагу, - це кольоровий LCD-дисплей з діагоналлю 1,23?. Про це йдеться у матеріалі Prostotech.

Серед нововведень можна відзначити те, що тепер на повідомленнях можуть відображатися картинки. Користувач також отримав можливість переглядати детальну статистику активності прямо на браслеті Xiaomi Amazfit Cor 2.

Виробник на екран помістив і віджет для управління музикою, є і віджет погоди, у розпорядженні користувача є і розумний будильник, а також реалізована опція одночасного включення декількох таймерів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Не забули інженери і модуль NFC. Правда, для російських і українських власників браслета він буде поки марний, так як підтримка Google Pay не передбачена. Замість нього діє тільки Xiaomi Pay і Alipay, позитивний момент – не виключено, що в найближчому майбутньому Xiaomi Pay буде доступний вже і в Росії і на Україну.

Установка кольорового дисплея не відбилася на автономності фітнес-трекера Сяомі, так як він має батареєю ємністю на 160 маг і здатний пропрацювати без підзарядки близько 20 днів.

Стандарт вологозахисту – IP68, що гарантує забезпечення захисту корпусу при тиску до 5 атмосфер.

Серед мінусів – відсутність модуля GPS і режиму відстеження плавання. І якщо виробник не виключає, що в оновлення прошивки режим плавання буде доданий, то причина відсутності модуля GPS не називається. Хоча можна припустити, що таким чином компанія вирішили заощадити, адже стартова ціна новинки – близько 50 доларів. Перші поставки в Росію і Україну Xiaomi Amazfit Cor 2 очікуються вже в квітні 2019 року.

Нагадаємо, Fitbit представила розумні годинник і фітнес-трекер за 100$.

Як раніше повідомляв Знай.uа, глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових.

Також раніше Знай.uа повідомляв, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps.