Чеський автовиробник випустив модифікацію кросовера Skoda Karoq для ринку Піднебесної. Не виключено, що цей автомобіль добереться і до ринку України.

В екстер'єрі з'явилися додаткові шильдики з логотипами на дверях і крилах, хромовані накладки, вихлоп отримав пару дифузорів. Авто отримало кілька крутих фішок, які допоможуть водієві керувати автомобілем з комфортом. Також торпеда обзавелася кольоровим екраном, що помітно збільшить комфорт при їзді.

Моторну лінійку становлять 1,2 L Turbo потужністю 116 кінських сил і 1,4 L Turbo продуктивністю 150 кінських сил. Згідно їм може скласти 6-ступінчаста “механіка”, так і DSG з сімома передачами. Модифікація доступна тільки з переднім приводом. Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу новинки.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що культова гра під назвою CS 1.6 заражена вірусами. Повідомляється, що хакери навчилися впроваджувати в різні ігрові сервера шкідливий код, за рахунок чого користувачі, які скачують дані сервера для входу, скачують і віруси на свої пристрої. І хоча грі вже більше 20 років, більшість геймерів воліють грати в цю версію, навіть після виходу нових ігор з такою ж тематикою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що головний сервіс Apple дав збій. Звичайно ж, мова йде про Siri, яка здатна керувати смартфоном за допомогою голосових команд. Це означає, що голосовий помічник від Apple раптово перестав працювати на всіх пристрої, включаючи iPhone і iPad.

Знай.uа писав, що дизайн Google Pixel 4 злили в мережу. Нагадаємо, що апарат з'явиться на прилавках вже в листопаді 2019 року. Що стосується дизайну, девайс отримає величезний екран з двома отворами для камер. Точно так само зробила і компанія Samsung, яка представила флагманський Galaxy S10 у лютому 2019 року.