На сайті Slashleaks опублікували нарізку кадрів з відеоролика, в якому відображений новий камерофон Huawei P30. І хоча ми вже встигли розгледіти смартфон з усіх сторін на живих фото, які злили в мережу тиждень тому, тепер можна з упевненістю сказати, що девайс отримає роз'єм для навушників.

Перша фотографія демонструє потрійну основну камеру, модулі якої розташовані вертикально в лівій верхній частині задньої панелі. Під камерою знаходиться світлодіодний спалах і лазерний помічник автофокусу. Подібні камери були і в Huawei 20P, ось тільки в подвійній камері додали ще один об'єктив.

На другій фотографії ми бачимо нижню панель пристрою, де розташувалися роз'єм 3,5 мм для підключення навушників, USB-C, а також решітка гучномовця і виріз для мікрофона. Судячи з усього, компанія вирішила не відмовлятися від традиційних навушників, і ще не готова повністю перейти на бездротові.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Ще один мікрофон знаходиться на верхній панелі смартфона Huawei P30.

Анонс Huawei P30 і Huawei P30 Pro відбудеться 26 березня, а ось про ціну немає ніякої інформації.

Нагадаємо, що придбати ігрову PlayStation 4 від Sony можна в два рази дешевше. Повідомляється, що консоль знаходиться на ринку вже багато років, так що відсоток продажів падає. До виходу 5 версії ігрової консолі доведеться почекати трохи більше року, так що Sony вирішила знизити ціну вже на існуючу приставку. Повідомляється, що девайс можна придбати вже за 150-200 доларів, що дуже порадує геймерів зі всього світу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий ігровий смартфон Xiaomi Black Shark 2. Повідомляється, що корпорація поліпшила якість екрану, а також додала нову систему охолодження, щоб комфорт від гри помітно збільшився.Що стосується ціни, за пристрій доведеться заплатити від 480 до 650 доларів, в залежності від модифікації.

Знай.uа писав, що бездротові клавіатури Fujitsu опинилися на гачку у хакерів. Повідомляється, що хакери змогли отримати доступ до даних користувачів за допомогою бездротової клавіатури, які користується бездротовою мережею для введення символів.