В 2016 році компанія Google створила операційну систему, яка отримала назву Fuchsia. По суті, ця ОС мала замінити Android, так як зелений робот має ряд недоліків, які неможливо змінити. І хоча компанія продовжує оновлювати версії Android, система обмежує творців по багатьом факторам.

Нова операційка Fuchsia створювалася на базі ядра Magenta, як колись ОС Android була створена на базі ядра Linux. Сама Magenta також створювалася саме потім, щоб вміти однаково функціонувати на будь-якому пристрої, будь то комп'ютер або смартфон. Таким чином, Google змогла б створити цілу екосистему з пристроїв, включаючи смартфони, планшети, ноутбуки, і повноцінні ПК. З Android це зробити практично неможливо.

Якщо в Fuchsia буде глибока підтримка мови JavaScript, це значно полегшить розробку додатків під неї. У цієї ОС є всі шанси перевершити навіть iOS, на якій практично немає вірусів.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X почали продавати за шаленою ціною. Повідомляється, що на китайської торгової майданчику Aliexpress смартфон продається за ціною в 4 тисячі доларів. Судячи з усього, це офіційний виробник, ось тільки вартість пристрою в два рази більше. Втім, таку ціну доведеться заплатити, щоб стати першим власником гнучкого смартфона від Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 порадує меломанів. Інсайдери повідомляють, що камерофон отримає роз'єм для навушників. Крім цього, девайс отримає потрійну камеру з крутим зумом, який не зменшує якість фото навіть після наближення.

Знай.uа писав, що в мережі показали перші прототипи iPhone, що з'явилися на прилавках. Всі основні компоненти смартфона припаюють до плати, щоб виключити можливість витоку інформації. Втім, за місяць до презентації ми дізнаємося практично всі подробиці про майбутню новинку.