Фірмовий чохол з вбудованим акумулятором Smart Battery Cases для iPhone Xs Xs і Max, раніше пропонується тільки в чорному і білому варіантах виконання, тепер доступний в кольорі Pink Sand. Ціна за новий колір така ж $129. Так, ціна цілком собі приємна, враховуючи, у скільки обходяться звичайні чохли для пристроїв. Швидше за все, обсяг зовнішнього акумулятора залишився без змін.

на Жаль, у випадку Smart Battery Cases для молодшої iPhone Xr вибір, як і раніше обмежений “нудними” білим і чорним кольорами.

Існуючу палітру силіконових чохлів для iPhone Xs Xs і Max поповнили нові кольори Deft Blue, Papaya і Spearmint. Тепер кожен бажаючий захистити свій дорогий смартфон точно підібрати колір за смаком.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу
Показати ще

Шкіряні чохли (звичайні та чохли-книжки) для смартфонів Apple iPhone Xs Xs і Max тепер доступні в кольорах Lilac, Sunset і Cornflower. Втім, величезною популярністю вони не користуються через непрактичність.

Нагадаємо, що презентація Apple відбудеться 25 березня.

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X почали продавати за шаленою ціною. Повідомляється, що на китайської торгової майданчику Aliexpress смартфон продається за ціною в 4 тисячі доларів. Судячи з усього, це офіційний виробник, ось тільки вартість пристрою в два рази більше. Втім, таку ціну доведеться заплатити, щоб стати першим власником гнучкого смартфона від Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 порадує меломанів. Інсайдери повідомляють, що камерофон отримає роз'єм для навушників. Крім цього, девайс отримає потрійну камеру з крутим зумом, який не зменшує якість фото навіть після наближення.

Знай.uа писав, що в мережі показали перші прототипи iPhone, що з'явилися на прилавках. Всі основні компоненти смартфона припаюють до плати, щоб виключити можливість витоку інформації. Втім, за місяць до презентації ми дізнаємося практично всі подробиці про майбутню новинку.