У понеділок, 25 березня, відома американська компанія Apple почала презентацію в театрі Стіва Джобса, який знаходиться в кампусі компанії в Купертіно.

Очікується, що на заході компанія представить власний стрімінговий сервіс та перші оригінальні шоу для нього. Серед них — трилер від М. Найта Шьямалана, міні-серіал з актором Крісом Евансом (Капітан Америка), а також проект із Різ Уізерспун і Дженніфер Еністон.

Крім того, зовсім недавно Apple уже натякала на деякі проекти під час стріму з порожнього театру Стіва Джобса, який було запущено за добу до презентації. Відео в оригіналі можна переглянути на сайті Apple прямо зараз.

Раніше ми писали про те, що генеральний директор компанії Apple Тім Кук оприлюднив листа, який адресовано інвесторам. Він заявив, що дохід за перший квартал 2019 фінансового року складе 84 мільярда доларів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Це значно менше попереднього прогнозу – 89-93 мільярда доларів. Таким чином, компанія все-таки визнала падіння попиту на смартфони iPhone, що позначиться на прибутки. Варто відзначити, що нещодавно Apple прибрала з продажу iPhone SE, iPhone 6s, а також торішній флагман — iPhone X.

Нагадаємо, що Apple втрачає свою частку на ринку смартфонів. І це не дивно, адже далеко не всі люблять величезні смартфони з гігантським дисплеєм, розміри якого в 2014 році вважалися планшетними.

Як повідомляв портал Знай.uа, у фінансового директора Huawei Мен Ваньчжоу при затриманні у Канаді конфіскували iPhone 7 Plus, MacBook Air і iPad Pro і тільки один смартфон Huawei. Цілком можливо, що це були не особисті гаджети, але цього довести не вдалося.

Також портал Знай.uа писав, що компанія Apple оголосила про нововведення, які чекають на розробників додатків для iPhone і iPad, представлених і планованих до випуску в магазині App Store. Втім, це практично не вплине на програми для смартфонів і iPad.