Мережеві джерела повідомили, що Sony працює над більш доступним, ніж Sony Xperia 1, флагманським смартфоном, який дебютує до кінця року. Нагадаємо, що вартість флагмана близько 1100 доларів, і на ринку існує безліч цікавих гаджетів за доступною ціною.

Смартфон Sony Xperia 2 отримає такий же крутий екран, який обійшов за якістю навіть хвалений iPhone XS Max. Потрійна основна камера збережеться, але буде відрізнятися від Xperia 1, швидше за все, можливостей буде трохи менше.

В основу ляже однокристальна система Snapdragon 855, 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам'яті. Все як у Sony Xperia 1. Акумулятор стане менш ємним — 3000 мАч замість 3330 маг. Однак, цього повинно вистачити для автономної роботи протягом цілого дня.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Анонс Sony Xperia 2 може відбутися у вересні на виставці IFA, а вихід в продаж до кінця місяця. Про інших характеристиках немає ніякої інформації, але девайс отримає більш дешеву начинку, за рахунок чого знизиться і ціна. Ціна виявиться на пару сотень доларів нижче, ніж у Xperia 1 — близько 800 доларів замість 1000 (21 600 грн замість 27 000).

Нагадаємо, що Sony PlayStation 5 ще до виходу встигла засмутити фанатів. Повідомляється, що більше не вийде купити вже використані диски з іграми, щоб істотно заощадити. У новій консолі не буде дисководу, і єдиним виходом залишиться сама покупка ігри у Steam. Це означає, що компанія вирішила позбавити користувачів від можливості заощадити.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi Play з'явився в Україні. По суті, це бюджетний девайс, який порадує непоганий начинкою, але при цьому і приємною ціною. Сам апарат продається за ціною в 4699 гривень, що робить його кращим бюджетником на сьогоднішній день.

Знай.uа писав, що корпорація Google оновити браузер Chrome. Судячи з усього, браузер відмовиться від підтримки сервісу Flash, який за сучасними мірками помітно застарів. Замість цього будуть використовуватися більш сучасні сервіси, які вживають помітно менше ресурсів.