Ілон Маск висміяв надпотужний пікап Dodge RAM 2019 року і заявив, що він призначений хіба що для "перевезення дитячих іграшок".

Засновник Tesla так відреагував на повідомлення користувача Dodge Ram Owner в Twittеr. Судячи з усього, Маск занадто впевнений у своєму майбутньому пікапі, і навіть висміює авто такого ж класу від конкурентів.

У публікації повідомлялося, що власник Dodge RAM, який має V-8 двигун, перевозить щодня важкі сталеві балки у своєму пікапі. Маск ж написав, що вантажівка насправді "маленький". Покаже Маск щось більше- покаже час. Tesla планує показати власний електро пікап, який отримає непогані характеристики, а також дальність ходу без підзарядки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Варто відзначити, що подібні зауваження Ілона Маска на адресу конкурентів далеко не перші. Раніше він заявляв, що зарядки Porsche на 350 кВт – це "дитячі іграшки" порівняно з нагнітачем Tesla V3 Supercharging. Втім, ніхто сперечатися з ним не став.

Нагадаємо, що Sony Xperia 2 незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, це буде бюджетна модель Xperia 1, ціна якого близько 1000 доларів. Втім, цей девайс отримає флагманські характеристики, а також крутий екран, з яким не зрівняється навіть дисплей iPhone XS Max. Що стосується ціни, за девайс попросять близько 750 доларів, що трохи дешевше попередника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Sony PlayStation 5 засмутила фанатів ще до виходу. Повідомляється, що тепер не буде можливості заощадити на покупці ігор. Девайс не матиме дисководу, так що вже використаний диск не вийде придбати. Це означає, що за всі новинки доведеться заплатити дуже багато.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила ноутбук Mi Notebook Air 12.5. Повідомляється, що апарат має непогані характеристики, а також рекордний вага, який становить близько 1.07 кг. приміром, MacBook від Apple набагато важче. Однак, це може позначитися на автономності пристрою, адже для зниження ваги довелося зменшити розмір акумулятора.