Американська корпорація Microsoft займається випуском різних версій операційної системи Windows вже більше 25 років, за які вона практично нічого не змінила в технічному плані. Однак, на цей раз компанія перевершила себе, і зробила величезну помилку. Повідомляється, що 27 березня 2019 року, платформу Windows 10 потрібно терміново перевстановити, про це свідчить інформація від фахівців, які стверджують, що за 1 – 2 року використання даної ОС вона починає працювати набагато гірше.

Стверджується, що при активному використанні комп'ютера або планшета під управлінням Windows 10, яка спочатку просто літала, потім починають виникати неприємні проблеми. Судячи з усього, в системі накопичується кеш, який не так то просто видалити. Сам же кеш навантажує комп'ютер, тим самим оперативної пам'яті може катастрофічно не вистачати. Настійно рекомендуємо перевстановити ОС, але перед цим зробити резервну копію.

Нагадаємо, що Sony Xperia 2 незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, це буде бюджетна модель Xperia 1, ціна якого близько 1000 доларів. Втім, цей девайс отримає флагманські характеристики, а також крутий екран, з яким не зрівняється навіть дисплей iPhone XS Max. Що стосується ціни, за девайс попросять близько 750 доларів, що трохи дешевше попередника.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Sony PlayStation 5 засмутила фанатів ще до виходу. Повідомляється, що тепер не буде можливості заощадити на покупці ігор. Девайс не матиме дисководу, так що вже використаний диск не вийде придбати. Це означає, що за всі новинки доведеться заплатити дуже багато.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила ноутбук Mi Notebook Air 12.5. Повідомляється, що апарат має непогані характеристики, а також рекордний вага, який становить близько 1.07 кг. приміром, MacBook від Apple набагато важче. Однак, це може позначитися на автономності пристрою, адже для зниження ваги довелося зменшити розмір акумулятора.