Справи у SpaceX йдуть настільки бадьоро, що Ілон Маск вже пообіцяв, що його зорельоти зможуть найближчим часом відправити людей на Місяць. Причому не в рамках окремих польотів.

Відразу уточнення – найближчим часом, в масштабах таких технологій - 5 років. Цілком можливо, що за цей період часу нога людини ступить на Марс, і навіть колонізує. Проте, це лише припущення, і це стане реально тільки в тому випадку, якщо все піде гладко, а підрахунки вчених виявляться правильними.

Приводом для таких гучних слів Ілона Маска став виступ Майкла Пенси на засіданні Національного космічного ради США в Хантсвіллі, штат Алабама. В рамках цього засідання було висловлено, що США в найближчі 5 років знову очолить світ в справі освоєння космосу.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Маск тут же заявив, що це все звучить дуже надихає, але хотілося б мати стабільну місячну базу, спрямовану не тільки на економічну вигоду, але і на результат, як такої. А в цій справі не обійтися без певної конкуренції, якої і буде SpaceX, яку очолює Маск.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9X з'явився в мережі. Відразу варто відзначити, що девайс з'явиться на борту з Android One, який вважається голою ОС, без будь-яких кастомізації від виробника смартфонів. Судячи по характеристиках, Xiaomi знову представить камерофон, так як начинка у нього хоч і не флагманська, але ось камера на рівні. Цілком можливо, що вона обійде за параметрами навіть хвалений iPhone XS Max, який на сьогоднішній день трохи застарів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nintendo Switch з'явиться у бюджетній версії. Це чудова новина для тих, хто не хотів витрачатися на консольні ігри. Кожен бажаючий зможе придбати бюджетну версію, правда, з деякими технічними обмеженнями.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила розумний комп'ютерний стіл для справжніх геймерів. Повідомляється, що стіл здатний самостійно підніматися і опускатися на необхідну висоту, а також запам'ятовувати 3 положення, на випадок, якщо їм користується не один геймер. За девайс доведеться заплатити аж 270 доларів.