Китайська компанія OnePlus планує представити нову версію швидкої зарядки, яка здивує навіть Xiaomi з їх дивовижними показниками зарядки смартфонів.

Називатися вона буде не DashCharge, а WarpTen. Її прем'єра відбудеться 1 квітня, так що чекати залишилося недовго. Враховуючи якість смартфонів, які компанія продовжує випускати протягом декількох років, система точно сподобається користувачам.

За попередніми даними, її потужність складе не менше 50 Вт. Дебют швидкої зарядки WarpTen очікується у флагманському смартфоні OnePlus 7, який повинен бути представлений у другому кварталі поточного року. Про ціну девайса поки немає ніякої інформації, але самі розробники повідомили, що апарат отримає підтримку 5G-мереж, що істотно позначиться на його підсумковою ціною на ринку.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple дозволити ремонтувати iPhone в локальних майстерень. Судячи з усього, яблучна корпорація вирішила зробити приємне користувачам, і тепер сервіси будуть встановлювати сертифіковані компоненти, а не китайський непотріб. Правда, це може коштувати дорожче.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung представила бюджетний планшет Galaxy Tab A 8.0 (2019). Відразу варто відзначити, що апарат з'явився без сканера відбитків пальців, що позначиться на його безпеки. Однак, девайс отримав підтримку стилуса, що може істотно спростити його використання.

Знай.uа писав, що смартфон Oppo Reno отримає революційну камеру. Компанія показала рендери нового флагмана, камера якого висувається з корпусу незвичайним способом. Втім, чи буде ця система працювати добре - покаже час. Однак, вихід смартфона буде вже в 2019 році, а ось про ціну поки немає ніяких подробиць.