В базі даних популярного тестового пакета Geekbench з'явилися кілька записів про флагманський смартфон компанії Meizu, який буде представлений під назвою Meizu 16s вже зовсім скоро. Нагадаємо, що цей девайс стане головним конкурентом Xiaomi Mi 9, який став дуже популярним на ринку Китаю, так і за його межами.

Пристрій оснащений популярної однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 855, а також 6 ГБ оперативної пам'яті. З коробки смартфон буде працювати під управлінням операційної системи Android 9.0 Pie, і вже після виходу 10 версії Android отримає одним з перших.

В однопоточному режимі результат тестування Meizu 16s склав 3778 балів, а при використанні всіх ядер пристрій набрало 10493 бали. Це досить високі показники, але поступаються деяким флагманам, які вийшли трохи раніше.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що Meizu 16s отримає екран діагоналлю 6,2 дюйма з вбудованим дактилоскопічним датчиком, 128 ГБ флеш-пам'яті, а також 48-мегапіксельну камеру з датчиком зображення Sony IMX586 і модуль NFC. Ємність акумулятора Meizu 16s складе 3600 маг, очікується, що в смартфоні буде швидка зарядки потужністю 24 Вт. Акумулятор не такий вже і великий, але режим швидкої зарядки може це компенсувати.

Нагадаємо, що компанія Apple дозволити ремонтувати iPhone в локальних майстерень. Судячи з усього, яблучна корпорація вирішила зробити приємне користувачам, і тепер сервіси будуть встановлювати сертифіковані компоненти, а не китайський непотріб. Правда, це може коштувати дорожче.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung представила бюджетний планшет Galaxy Tab A 8.0 (2019). Відразу варто відзначити, що апарат з'явився без сканера відбитків пальців, що позначиться на його безпеки. Однак, девайс отримав підтримку стилуса, що може істотно спростити його використання.

Знай.uа писав, що смартфон Oppo Reno отримає революційну камеру. Компанія показала рендери нового флагмана, камера якого висувається з корпусу незвичайним способом. Втім, чи буде ця система працювати добре - покаже час. Однак, вихід смартфона буде вже в 2019 році, а ось про ціну поки немає ніяких подробиць.