Bethesda оголосила, що на E3 2019 геймери не почують новин про The Elder Scrolls 6 і Starfield. Звичайно, це засмутить геймерів, так як виходу цієї культової гри чекає чи не кожен геймер.

Компанія розповіла про це під час трансляції Game Developers Days на PAX East 2019. За словами Тодда Говарда, Bethesda приїде на E3, але не планує говорити про The Elder Scrolls 6 або Starfield. Це означає, що компанія ще не готова розповісти про які-небудь подробиці.

В 2018 році Говард розповів, що TES6 ще на стадії предпроизводства, і Playstation 4 і Xbox One вже не побачать гру. Швидше за все, гра з'явиться на прилавках вже в 2021 році, і всі геймерське співтовариство сподіватися, що розробники не підведуть, і випустять придатне продовження. Сам по собі сеттінг гри дуже заплутаний, так що розробникам доведеться дуже постаратися, щоб обійтися без невідповідностей.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple дозволити ремонтувати iPhone в локальних майстерень. Судячи з усього, яблучна корпорація вирішила зробити приємне користувачам, і тепер сервіси будуть встановлювати сертифіковані компоненти, а не китайський непотріб. Правда, це може коштувати дорожче.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung представила бюджетний планшет Galaxy Tab A 8.0 (2019). Відразу варто відзначити, що апарат з'явився без сканера відбитків пальців, що позначиться на його безпеки. Однак, девайс отримав підтримку стилуса, що може істотно спростити його використання.

Знай.uа писав, що смартфон Oppo Reno отримає революційну камеру. Компанія показала рендери нового флагмана, камера якого висувається з корпусу незвичайним способом. Втім, чи буде ця система працювати добре - покаже час. Однак, вихід смартфона буде вже в 2019 році, а ось про ціну поки немає ніяких подробиць.