Компанія Audi почала дорожні тести нового покоління компактного кросовера RS Q3. Фотошпигунам попалися в очі відразу два автомобіля і обидва - майже без камуфляжу, повідомляє Motor1. Це означає, що можна розгледіти автомобілі повністю, до найдрібнішої деталі.

Відомо, що Audi покаже новий RS Q3 в 2019 році. Більш того, прем'єра кросовера відбудеться в четвертому кварталі. Тому і тестові прототипи практично позбавлені камуфляжу, адже сама презентація буде дуже не скоро.

На обох машинах видно овальні патрубки вихлопної системи, гальмівні супорти з логотипами Audi Sport, спортивні крісла в салоні на автомобілі кольору Turbo Blue - Audi RS Q3 майже готові до серії. Судячи з усього, компанія все ж вирішила поліпшити лінійку кросоверів, і це не може не радувати.

Під капотом очікується 5-циліндровий 2,5-літровий бензиновий турбомотор потужністю близько 400 к. с. Так що у нового Mercedes-AMG GLA 45 S, який повинен отримати 414-сильний агрегат, буде гідний конкурент.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Очікується, що публічний дебют Audi RS Q3 відбудеться у вересні на автосалоні у Франкфурті. Звичайно ж, про ціну немає ніяких подробиць.

Нагадаємо, що в руках глави Xiaomi засікли загадковий смартфон. Повідомляється, що цей девайс отримає топовий процесор Snapdragon 855. Крім цього, апарат позбавиться від вирізу і дірок в екрані, а фронтальну камеру розмістять в самому корпусі, що дозволить збільшити площу дисплея на лицьовій панелі, а також приховати фронтальну камеру при необхідності.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu 16s вперше засвітився в мережі. Повідомляється, що девайс отримав топовий процесор, а його показники продуктивності вважаються на сьогоднішній день флагманськими. Про ціну поки говорити рано, але апарат знаходиться в сегменті флагманських смартфонів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft показала нові ноутбуки Surface 2. І хоча зовні вони не змінилися, начинка дозволить ноутбуку набагато швидше, і обробляти набагато більше інформації. Правда, за новенький ноутбук доведеться заплатити близько 1400 доларів, що досить дорого для сучасного ноутбука, навіть для продукції Apple.