Новий телефон американської компанії Apple iPhone XI, який планується до випуску в 2019 році, буде оснащений реверсивної бездротовою зарядкою. Це означає, що апарат здатний заряджати і інші гаджети, які мають технологію бездротової зарядки.

Зворотний (реверсивна) бездротова зарядка з'явилася в минулому 2018 році у китайського гіганта Huawei в пристрої Mate 20 Pro. Корейський виробник Samsung інтегрував таку зарядку модель S10. Звичайно ж, Apple не може пройти повз цієї технології, яка може дуже стати в нагоді в екстреній ситуації.

З допомогою реверсивної бездротовий нові пристрої Apple зможуть підключатися без проводів до інших iPhone або харчуватися від нових AirPods з чохлом для бездротової зарядки, як і з будь-яким іншим пристроєм, який є сумісним з зарядкою Qi. Зручність технології залежить від об'єму акумулятора, якого повинно вистачити з головою як для смартфону, так і для інших пристроїв.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що в руках глави Xiaomi засікли загадковий смартфон. Повідомляється, що цей девайс отримає топовий процесор Snapdragon 855. Крім цього, апарат позбавиться від вирізу і дірок в екрані, а фронтальну камеру розмістять в самому корпусі, що дозволить збільшити площу дисплея на лицьовій панелі, а також приховати фронтальну камеру при необхідності.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu 16s вперше засвітився в мережі. Повідомляється, що девайс отримав топовий процесор, а його показники продуктивності вважаються на сьогоднішній день флагманськими. Про ціну поки говорити рано, але апарат знаходиться в сегменті флагманських смартфонів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft показала нові ноутбуки Surface 2. І хоча зовні вони не змінилися, начинка дозволить ноутбуку набагато швидше, і обробляти набагато більше інформації. Правда, за новенький ноутбук доведеться заплатити близько 1400 доларів, що досить дорого для сучасного ноутбука, навіть для продукції Apple.