Компанія Microsoft вирішила закрити розділ електронних книг в магазині Microsoft Store. Справедливості заради відзначимо, що програмний гігант обіцяє користувачам повну компенсацію витрачених на придбання книг коштів. Більше того, ті, хто зробив якісь позначки або анотації в будь-який з куплених книг до 2 квітня 2019 року, зможуть отримати на свій особистий рахунок додаткові $25 на покупки в магазині. Втім, причиною закрітия сервісу виявилася сильна конкуренція. Компанія не змогла конкурувати з такими гігантами як Apple і Google, так що куди вигідніше закрити сервіс, який не приносить ніякого прибутку.

Microsoft не призводять ніякої статистики, але, ймовірно, особливою популярністю її магазин електронних книг не користувався. Втім, більшість з читачів навіть не чули про такий сервіс, що цілком очікувано.

Нагадаємо, що компанія Sony заявила, що не планує представити консоль нового покоління в 2019 році. Це означає, що геймерам доведеться як мінімум до початку 2020 року користуватися вже застарілої консоллю. До того ж, деякі компанії планують показати гри після виходу PS 5, так що геймерам доведеться придбати нову приставку.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в роботі Android виявили масову уразливість, яка дозволяла хакерам отримувати доступ до будь-якого смартфону. Варто зазначити, що ця вразливість була виявлена на всіх смартфонах, що працюють на ОС Android. Повідомляється, що таких пристроїв більше мільярда, так що кожен користувач був під загрозою.

Знай.uа писав, що компанія Huawei повідомила, що до 2021 року половина всіх смартфонів на ринку будуть гнучкими. Втім, це не дивно, адже компанії вже показали свої перші розробки. Так, вони не виглядають ідеально, але навіть для компанії такі пристрої нові, і більшість з них просто експериментують з розмірами і технологіями гнучких смартфонів.