Власники Windows Phone скоро не зможуть заходити в Instagram, Facebook і Messenger через додатки. Вони будуть закриті 30 квітня 2019 року. Судячи з усього, компанія остаточно поховала мобільну ОС, яка з тріском провалилася. Смартфони так і не стали популярними, а ОС поступово втрачає користувачів.

У користувачів Windows Phone при заході в дані соцмережі почало спливати вікно з пропозицією перейти в браузер. Цікаво, що для ПК-версії Windows 10 вони все ще будуть працювати, хоч і перебувають у тому ж магазині. Однак, сучасні програми вимагають величезної обчислювальної потужності, а мобільна ОС від Microsoft вже не може працювати з таким обсягом інформації.

Щоб кожен раз не заходити в браузер, можна буде додати на робочий стіл посилання на свій аккаунт. Або скористатися альтернативами: Winsta, 6tag для Instagram і SlimSocial для Facebook.

Популярні новини зараз
Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Користувачів не повинна сильно дивувати така новина: ще в 2016 році Microsoft оголосила про закриття бізнесу Windows Phone. Основні сторонні додатки покидають Магазин Microsoft з 2015 року, так що це лише чергове закриття проектів.

Нагадаємо, що інсайдери назвали головну особливість iOS 13, яку представлять вже цього літа. Крім темного режиму, апарат подружитися з планшетами, і система буде працювати значно краще. Крім цього, ОС отримає багатозадачність. Це означає, що крім кількох додатків, з'явиться можливість відображати більш продуктивні програми.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в продаж надійшли бездротові навушники Powerbeats Pro, які є дітищем Apple. Крім незвичайного дизайну, навушники від цієї компанії перевершують AirPods від Apple практично за всіма параметрами. Однак, ціна за них все-таки кусається - 250 доларів за комплект.

Знай.uа писав, що компанія Google знову приховує свою ганьбу. Повідомляється, що версія Android 9.0 стала найгіршою ОС в історії. Її встановило мінімальну кількість користувачів. Звичайно ж, Google не бажає показувати цю статистику, і не повідомляє, скільки саме користувачів встановили дану версію операційної системи.