Ще в червні 2018 року Bethesda пообіцяла, що в Fallout 76 за преміум-валюту продаватимуть тільки косметичні предмети. Тепер же розробник анонсував, що в грі з'явиться донат, що впливає на геймплей. Це означає, що ті, хто вкладає гроші в гру, отримає перевагу над іншими гравцями. Немає сумнівів, що це зіпсує весь баланс, якого домагалися самі розробники.

Bethesda планує додати в магазин “Ремонтні комплекти”, які знадобляться для лагодження речей з інвентарю або табори. Вони допоможуть гравцям не витрачати ресурси і лагодити предмети незалежно від часу або місця. Комплектів буде два, але купити за преміум-валюту гравці зможуть тільки один. Basic Repair Kits видобуваються ігровим шляхом або за “Атоми”, а ось Improved Repair Kits заробляються тільки через виконання активностей і так далі. І хоча це не впливає на характеристику героїв в грі, це дає переваги навіть у бою.

Судячи з усього, компанії не достатньо тих грошей, які вони заробили з продажу ігрових копій.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Нагадаємо, що Microsoft анонсувала вихід нового оновлення для Windows 10. Серед головних нововведень варто відзначити наявність декількох тем інтерфейсу, що дозволить самої ОС виглядати трохи цікавіше. Крім цього, компанія попрацювала над безпекою користувачів, і закрила декілька вразливостей, якими могли скористатися хакери. На даний момент оновлення тестується розробниками, так що незабаром новинка стане доступною і для звичайних користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 і Huawei P30 Pro дісталися України. Повідомляється, що ціни на гаджет будуть просто захмарними. Однак, цей смартфон точно сподобається тим, хто хоче робити якісні знімки на смартфон. Ціни на девайс починаються від 23 до 32 тисяч гривень.


Знай.uа писав, що компанія Sony оголосила про старт сезону знижок на ігор, які призначені для PlayStation 4. Повідомляється, що навіть першокласні ігри будуть продаватися зі знижкою в 75%, так що саме час розбивати скарбничку.