Американська корпорація Microsoft робить все можливе задля того, щоб зробити операційну систему Windows 10 як можна більш популярною. Не секрет, що в травні з'явиться велике оновлення цієї ОС, яка позбавить систему від набридливої функції. Звичайно ж, мова йде про оновлення комп'ютера. Система сама вирішує, коли потрібно оновити систему, і часто це заважає повноцінно користуватися ПК. Приміром, під час роботи ОС може оновитися, а ваші дані так і не зберігатися. Тепер же цю функцію можна легко змінити, і самостійно вибрати дату і час для оновлення.

Втім, користувачам Windows 10 також нададуть можливість оновлення May 2019 Update відмовитися від будь-яких оновлень на 35 днів, тобто на більш ніж один місяць. Це величезний плюс для компанії, так як фанати вже кілька років просять додати такий функціонал.

Нагадаємо, що Microsoft анонсувала вихід нового оновлення для Windows 10. Серед головних нововведень варто відзначити наявність декількох тем інтерфейсу, що дозволить самої ОС виглядати трохи цікавіше. Крім цього, компанія попрацювала над безпекою користувачів, і закрила декілька вразливостей, якими могли скористатися хакери. На даний момент оновлення тестується розробниками, так що незабаром новинка стане доступною і для звичайних користувачів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 і Huawei P30 Pro дісталися України. Повідомляється, що ціни на гаджет будуть просто захмарними. Однак, цей смартфон точно сподобається тим, хто хоче робити якісні знімки на смартфон. Ціни на девайс починаються від 23 до 32 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що компанія Sony оголосила про старт сезону знижок на ігор, які призначені для PlayStation 4. Повідомляється, що навіть першокласні ігри будуть продаватися зі знижкою в 75%, так що саме час розбивати скарбничку.