Новинне додаток Microsoft News стало причиною масової паніки користувачів Windows 10. З-за конфігураційної помилки користувачів операційної системи від Microsoft отримали дивні повідомлення, які наводять на підозри, що їх комп'ютери і ноутбуки заражені шкідливим ПО. Втім, від Microsoft іншого очікувати не варто. Компанія постійно випускає неякісний оновлення, які завдають шкоди комп'ютерам, а також самим користувачам. Приміром, восени 2018 року, глобальне оновлення видалило всі особисті дані користувачів, без шансу на відновлення.

6-7 березня користувачі Reddit почали повідомляти про незрозумілі попередження нібито від Microsoft News, при цьому в назві було зазначено Microsoft Movies, а тіло повідомлення містило текст: Test Notification, thsi test notification або this is test notification. При кліці на повідомлення відкривалася сторінка Microsoft News з повідомленням про помилку. Не виключено, що це помилка сервісу.

"Сьогодні вранці я виявив три попередження. Вони всі виглядають підозріло, але два з них дивно сформульовані і містять граматичні помилки. Я запанікував і мало не почистив весь комп'ютер", – повідомив один з користувачів на Reddit. Компанія поки не дала ніяких пояснень.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що Microsoft анонсувала вихід нового оновлення для Windows 10. Серед головних нововведень варто відзначити наявність декількох тем інтерфейсу, що дозволить самої ОС виглядати трохи цікавіше. Крім цього, компанія попрацювала над безпекою користувачів, і закрила декілька вразливостей, якими могли скористатися хакери. На даний момент оновлення тестується розробниками, так що незабаром новинка стане доступною і для звичайних користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 і Huawei P30 Pro дісталися України. Повідомляється, що ціни на гаджет будуть просто захмарними. Однак, цей смартфон точно сподобається тим, хто хоче робити якісні знімки на смартфон. Ціни на девайс починаються від 23 до 32 тисяч гривень.


Знай.uа писав, що компанія Sony оголосила про старт сезону знижок на ігор, які призначені для PlayStation 4. Повідомляється, що навіть першокласні ігри будуть продаватися зі знижкою в 75%, так що саме час розбивати скарбничку.