Компанія Xiaomi представила розумне дзеркало заднього виду, поєднане з відеореєстратором, 70 Mai, яке проводиться компанією Shanghai New Case Digital Technology Co., Ltd. Зазначимо, що сам гаджет зможе замінити купу вбудованих технологій в автомобілі, причому ціна порадує не тільки водіїв люксових авто.

Устйойство оснащений датчиком зображення Sony IMX335. Об'єктив характеризується діафрагмою F/1,8 і має кут огляду 140 градусів, а роздільна здатність становить 1600р.

Екран дозволяє водієві бачити частину заднього бампера автомобіля, коли він рухається заднім ходом. Комп'ютерна система дає підказки, коли ви збирається припаркуватися. Парктроніки також сповіщають про можливість зіткнення, фіксуючи перешкоди у секторі з кутом 138 градусів. Така система може допомогти починаючому водієві, так і досвідченому людині, який бачив усе на дорозі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дозвіл п'ятидюймовий дисплея становить 854 х 480 пікселів, відеоролики записуються з використанням кодека H. 265. Передбачено додаток для смартфона, в якому можна редагувати фотографії і відеоролики. Зв'язок здійснюється по Wi-Fi. Пристрій підтримує карти пам'яті роздільною здатністю до 64 ГБ і голосовий помічник Xiaomi Xiao Ai. У теорії, це дозволить замінити відеореєстратор, і навіть синхронізувати девайс зі смартфоном, або ж з бортовим комп'ютером авто. Ціна становить близько 67 доларів.

Нагадаємо, що експерти дізналися, за що користувачі переплачують на покупку iPhone. Виявилося, що деталі Apple, в тому числі камера і дисплей коштує набагато дешевше, ніж у смартфонах від Huawei і Samsung з такими ж флагманськими характеристиками. Це означає, що користувачі переплачують, так як собівартість смартфонів не така вже й велика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Samsung масово віходят з ладу. Наприклад, минулорічні флагмани Galaxy S8 і Note 8 відчувають проблеми з-за оновлення Android 9.0. Раніше користувачі скаржилися на акумулятор, який дуже швидко розряджався, а тепер і на 4G-мережі. Користувачі просто не можуть користуватися сучасною мережею, так що різні тематичні форуми вже заповнені скаргами.

Знай.uа писав, що глава Bethesda здивував геймерів популярністю Fallout 76. Тодд Говард повідомляє, що гра користується величезною популярністю. Однак, критики поставили їй низьку оцінку, так як гра сподобається далеко не всім.