Найочікуванішою ігровою приставкою сучасності є Sony PlayStation 5, появи якої на ринку багато чекають вже більше двох років, однак нічого такого, на жаль, поки що не сталося. І хоча інсайдери вже повідомляли, коли варто очікувати ігрову приставку майбутнього, компанія вирішила не тягнути час, і визначилася з датою виходу нового пристрою.

Як стало відомо від німецького видання Segmentnext, ігрова приставка нового покоління від японської корпорації вийде на ринок незабаром після своєї презентації, тобто чекати 1 – 2 роки не доведеться, і це абсолютно точно порадує всіх покупців. Повідомляється, що презентація Sony PlayStation 5 відбудеться в першому кварталі 2020 року. Це чудова новина для тих, хто не міг дочекатися виходу цієї консолі, яка порадує геймерів не тільки оновленим залізом, але і сучасної картинкою, яка створить атмосферність під час гри. У теорії, якщо все піде за планом, виходу нової консолі варто очікувати вже навесні наступного року.

Нагадаємо, що 2 місяці тому компанія Samsung представила Samsung Galaxy S10. Так, смартфон спочатку позиціонувався як флагманський, але насправді, його захист від злому здивувала мережу. Її обійшли всього за 15 хвилин, і це без хакерських атак. Повідомляється, що за допомогою 3D-принтера ентузіасти надрукували відбиток пальця, і доклали до екрану. Смартфон розблокувався без втручання власника.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei готова випустити смартфони на Kirin OS. По суті, це нова ОС, яка прийде на заміну Android. Huawei готова відмовитися від послуг Google, і запустити власні смартфони на своїй операційній системі. Швидше за все, такі новинки з'являться на прилавках вже через кілька місяців.

Знай.uа писав, що в мережі спливли нові рендери про iPhone 2019, презентація якого запланована на осінь цього року. Варто відзначити, що топова версія отримає потрійну основну камеру, що не може не радувати фанатів.