Компанія Samsung має намір відродити використання обертових камер в свій майбутній смартфон Galaxy A80. Зазначимо, що презентація пристрою запланована на травень, але вже зараз можна розгледіти новинку зі всіх сторін.

Смартфон Samsung Galaxy A80 отримає AMOLED дисплей діагоналлю 6,7 дюйма і роздільною здатністю 2400х1080 точок, 8-ядерний процесор з частотою 2,2 ГГц, 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Але найцікавішою його частиною є камера. Вона тут одна і розташована на задній панелі. Зазначимо, що сама камера розташована в висувному механізм, який здатний повертатися навколо своєї осі. У теорії, це допомогло позбутися від вирізів в екрані, а також від рамок навколо самого дисплея.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Додатково повідомляється про наявність батареї ємністю 3700 мАч, підтримки швидкої зарядки з передачею 25 Вт енергії та функції Intelligent Battery, яка аналізує моделі використання смартфона для оптимізації енергоспоживання. Такий начинки вистачить з головою для використання смартфона протягом всього дня без підзарядки.

Що стосується продажів, на території України смартфон очікується вже в червні за ціною 20 000 гривень.

Нагадаємо, що колишній співробітник Valve розповів усе, що думає про Steam. Наприклад, найбільша ігрова бібліотека в світі знищує комп'ютерний геймінг. Корпорація бере 30% прибутку з продажів ігор, який просто виставляє у себе на електронних прилавках. Безсумнівно, це вплинуло і на ціни на ігри, так що навіть якщо ви самі не в захваті. У випадку, якщо компанія не знизити відсоток відкату - конкуренти швидко затьмарять популярний сервіс, від якого не залишиться й сліду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple створила новий матеріал, який допоможе вберегти смартфон від розбитого екрана. По суті, це захисне скло нового покоління, яке набагато міцніше існуючих аналогів. Приміром, захисне скло часто розбивається, а плівка покривається подряпинами.

Знай.uа писав, що Huawei раптово подружилася з Apple. Повідомляється, що китайська компанія не планує співпрацювати з іншими конкурентами, але зробила виняток для Apple, і тепер може поставляти компоненти для смартфонів з підтримкою 5G-мережі.