На сайті Китайського центру сертифікації телекомунікаційного обладнання оприлюднена інформація про новий смартфон Samsung.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що новий пристрій обладнаний великим AMOLED дисплеєм розміром 6,4 дюйма по діагоналі. Розширення складає 1560×720 точок (HD +). Вже відомо, що у верхній частині екрану є виріз під фронтальну камеру. До речі, остання наділена 16-мегапіксельним датчиком.

Крім того ззаду пристрою буде розташовуватись потрійна камера. Вона включатиме сенсор з 3 млн пікселів і два датчика з 5 млн пікселів. По всій видимості, ззаду також розміщений дактилоскопічний сканер.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Відзначається, що новий смартфон матиме процесор з вісьмома обчислювальними ядрами, що працюватимуть у тактовній частоті 1,8 ГГц. За словами експертів обсяг оперативної пам'яті нового пристрою може становити 4 Гбайт, 6 Гбайт або 8 Гбайт, а місткість флеш-накопичувача - 64 Гбайт або 128 Гбайт. Передбачено також слот microSD.

Також відзначається, що за акумулювання енергії відповідатиме потужна батарея ємністю 4900 мА · год. Проте офіційний анонс новинки, швидше за все, відбудеться найближчим часом.

гаджети Samsung
гаджети Samsung

Варто нагадати, що Ішан Агарвал (Ishan Agarwal), який регулярно постачає ЗМІ інсайдерською інформацією, підтвердив, що в цьому році OnePlus вірним традиціям і випустить новий флагманський смартфон в трьох різних версіях. Втім, це новий тренд 2019 року, так як навіть Samsung випустила флагманський Galaxy S10 в декількох модифікаціях, щоб охопити більшу аудиторію.

Нагадаємо, глава компанії Tesla Ілон Маск пообіцяв запустити в своїх електрокарах систему безпілотного управління з можливістю обходити дорожні вибоїни. Це відмінна новина для всіх жителів України, враховуючи стан доріг по всій території країни.

Як повідомляв "Знай.ua", багато володарі продукції Apple впевнені в тому, що власники Android-смартфонів тікають на iPhone і не хочуть повертатися. Однак, насправді ситуація трохи інша - користувачі масово переходять на смартфони з Android. Список популярних смартфонів, які змушують людей відмовлятися від Apple.

Також "Знай.ua" писав, що на ринку ОАЕ засвідчений досить примітний факт - Samsung знизила вартість своїх флагманів акурат у день старту продажів флагманів Huawei.

Порошенко дуже важко буде розлучатися з владою - Гайдай