Інтернет-користувачі масово скаржаться на несправну роботу соцмереж. Вдень, 14 квітня, збій стався в таких популярних соцмережах як Instagram, Facebook і WhatsApp.

Судячи з усього, проблема торкнулася близько половини користувачів мережі, які намагалися скористатися сервісами в цю неділю.

А любителі WhatsApp повідомляють про проблеми з підключенням до сервера (86%), авторизацією (6%) та доступом до веб-сайту (6%). Також деякі не можуть відправити і отримати повідомлення.

Компанія Facebook, яка володіє як Instagram, так і WhatsApp, поки не дала ніяких коментарів. Не виключено, що стався збій в роботі мережі, так як малоймовірно, що компанія вирішила викотити оновлення всіх трьох сервісів одночасно.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що смартфони Samsung Galaxy S10 почали масово виходити з ладу. Варто нагадати, що ціни на смартфон починаються від 25 тисяч гривень, що робить їх дорогими девайсами. Однак, деякі користувачі помітили, що їх смартфони почали вирубуватися, і вже після цього не можуть включитися назад. Підзарядка не допомагає, як і глобальна перепрошивка пристрою. Компанія почала змінювати смартфони гарантії, що натякає на те, що самі пристрої мають поломки компонентів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple показала рекламний ролик з допомогою iPhone XS і хокеїстів. Компанія давно не знімає студійну рекламу своєї продукції, а робить ролик прямо з допомогою своїх смартфонів, і це відео не стало винятком. На ролику можна побачити звичайний день професійного хокеїста.

Знай.uа писав, що компанія Google вирішила оновити Play Market, яким користуються мільйони користувачів. Серед іншого, дизайн дозволить краще використовувати сервіс, так як дизайн став більш мінімалістичним.