На початку квітня гра кривавий файтинг Mortal Kombat 11 (MK11) таємничим чином зник з розділу попередніх замовлень в PlayStation Network (PSN). Одночасно з сервісу видалили всі сторінки гри. І ось зараз українська служба підтримка Sony в розмові з виданням PlayUA підтвердила, що гра не вийде в цьому регіоні. Погані новини для фанатів цього файтинга, так як легальним способом роздобути цю гру на території України точно не вийде.

Warner Bros. пояснили, що український реліз MK11 скасований через місцевих законодавчих норм. При цьому представники компанії відзначили, що в майбутньому рішення може бути переглянуто, якщо закони зміняться. Втім, геймери вже висунули свої версії і припущення, чому гра не вийде на території України.

Імовірно, причиною заборони став ексклюзивний для Росії костюм Скарлет в псевдо-радянській уніформі. У будь-якому випадку, це виглядає дуже дивно. Компанії досить випустити гру без жупана одного з героїв, і це допоможе збільшити прибуток з продажів гри, так як фанатів серії смертельного файтинга досить багато. Деякі з геймерів просто колекціонують гри в бібліотеках, так що для них це теж стане ударом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Девайс буде продаватися за ціною 30 доларів, що приємно здивує користувачів. Зазначимо, що браслет отримає чіп NFC для безконтактної оплати, а також GPS-трекер, щоб відслідковувати переміщення користувача. Крім цього, девайс отримає величезний кольоровий екран, який зможе реагувати на дотики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, Xiaomi Mi Mix 4 може отримати незвичайні можливості. Мова йде про гнучкий екрану, а також про камері з 60 мегапікселями. Так, корпорація хоче експериментувати, і зупинила свій вибір на такому пристрої. Поки немає ніякої інформації, що він з'явиться на прилавках, але фанати вже чекають девайса, який обійде навіть iPhone 2019 за характеристиками.

Знай.uа писав, що Android офіційно мертвий. Повідомляється, що користувачі більше не хочуть купувати смартфони на Android, а компанія Huawei вже готова випустити смартфони з новою версією ОС, яка затьмарить навіть iOS для iPhone. Поки неясно, чи зможе китайська корпорація перевершити компанію Apple.