Сканер відбитків пальців Nokia 9 PureView вдалося зламати за допомогою упаковки жувальної гумки. Спосіб показав користувач Twitter decodedpixe. Сама по собі система досить неоднозначна. Поки невідомо, чи можна зламати інші моделі смартфонів від цієї ж корпорації.

Коментатори також відзначають, що смартфон можна розблокувати чим завгодно, починаючи від відбитка пальця іншої людини і закінчуючи шматком фольги. Передбачається, що помилка пов'язана з оновленням системи Android 9 версії 4.22. Поки невідомо, виправила компанія цей жахливий баг, що дозволяє кожному бажаючому проникнути в систему пристрої без використання паролів і інших систем захисту.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що експерти вирішили перевірити, яка собівартість кожного iPhone, який з'явився на прилавках. Результати просто шокували. Виявляється, користувачі платять у два, а в деяких випадках і в три рази більше за бренд. Приміром, собівартість iPhone X всього лише 390 доларів, у той час як його вартість на момент виходу становила аж 1000 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагманський Meizu 16s отримає унікальну технологію. Судячи з злитим в мережу даними, смартфон отримає незвичайної камерою, яку вдалося прибрати з лицьової панелі смартфона. Швидше за все, вона буде висувною, як в смартфонах Vivo.

Знай.uа писав, що компанія Huawei готує до виходу складаний смартфон Mate X за $2500. Відзначимо, що компанія не поспішає продавати свою новинку, щоб не повторити невдалий план Samsung, яка почала продавати гнучкі смартфони занадто рано. В результаті, смартфони через кілька днів після експлуатації почав ламатися.