Huawei 24 квітня опублікувала звіт за підсумками першого кварталу поточного року. Хоча звіт не наповнений цікавою інформацією, можна помітити, що справи у компанії йдуть не дуже добре.

Виручка Huawei в річному вираженні зросла на 39%, досягнувши 26,8 млрд доларів.Це величезний показник для будь-якої компанії в сучасному світі, коли конкуренція не дає права на помилку.

Це при тому, що на ринку США компанії фактично немає, при тому, що США активно лякають інші країни тим, що купувати телекомунікаційне обладнання Huawei можна, і так далі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Але ще більш вражаюче виглядає досягнення смартфона бізнесу компанії. Зростання продажів смартфонів склав 50%! Судячи з усього, компанії нічого не заважає захопити лідерство на ринку смартфонів, попутно випускаючи цікаві смартфони різної цінової категорії.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Nokia 9 PureView зламали за допомогою жуйки. Один з користувачів мережі показав на відео, як з допомогою пачки від жувальної гумки розблокував смартфон, обійшовши захист по відбитку пальців. Компанія поки ніяк не прокоментувала ситуацію, але швидше за все, це збій у системі пов'язаний з багом Android 9.0. Чи буде ця вразливість закрита - покаже час. Нагадаємо, що цей девайс отримав відразу 5 основних камер, які роблять знімки чудової якості.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знизила ціни на свої флагманські смартфони Pixel 3 і XL. Повідомляється, що таким чином компанія хоче збільшити продажі пристрою, так як незабаром на ринку з'явиться бюджетна версія цього смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Sony показала розумний телевізор за 70 000 доларів. Відзначимо, що новинка здатна відображати картинку в 8К. Однак, вмісту в такому форматі на сьогоднішній день дуже мало.