Фанати Mortal Kombat 11 поскаржилися на агресивну систему монетизації у файтинг. Гравці незадоволені тим, що розробники з NetherRealm приховали більшу частину додаткового контенту, а щоб його розблокувати, доводиться дуже багато і довго гринд. Втім, щоб заощадити час для користувачів гри, розробники пропонують купити цей контент за реальні гроші. Судячи з усього, назріває скандал. У будь-якому випадку, користувальницький рейтинг гри сильно впаде після такого зухвалого вчинку від розробників, а продажі впадуть і за рейтингом, що цілком очевидно.

Представники NetherRealm вже пообіцяли виправити баланс прогресії і вирішити проблему гринда, однак як вони збираються це зробити - не повідомили. Тим часом користувацька оцінка гри на Metacritic становить 3.5 бала з 10 на основі більш 50 рецензій. Судячи з усього, гру вже не врятувати, і критики вже зробили свої оцінки, які дуже впливають на популярність гри в цілому.

Багато користувачів також незадоволені, що гра вимагає постійного підключення до інтернету, про що, за їх словами, розробники не попереджали раніше. Якщо закрити очі на велику кількість гринда і агресивну монетизацію, то в інших аспектах Mortal Kombat 11 хвалять за графіком, ролики і геймплей. Однак, в 2019 році далеко не це головне в іграх.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон Nokia 9 PureView зламали за допомогою жуйки. Один з користувачів мережі показав на відео, як з допомогою пачки від жувальної гумки розблокував смартфон, обійшовши захист по відбитку пальців. Компанія поки ніяк не прокоментувала ситуацію, але швидше за все, це збій у системі пов'язаний з багом Android 9.0. Чи буде ця вразливість закрита - покаже час. Нагадаємо, що цей девайс отримав відразу 5 основних камер, які роблять знімки чудової якості.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знизила ціни на свої флагманські смартфони Pixel 3 і XL. Повідомляється, що таким чином компанія хоче збільшити продажі пристрою, так як незабаром на ринку з'явиться бюджетна версія цього смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Sony показала розумний телевізор за 70 000 доларів. Відзначимо, що новинка здатна відображати картинку в 8К. Однак, вмісту в такому форматі на сьогоднішній день дуже мало.