Українські рітейлери розмістили у своїх каталогах інформацію про швидкий початок продажів нових телевізорів Samsung Q900. Зазначимо, що сам телевізор не з дешевих, і навіть не топові модифікації здивують своєю ціною.

найбільшого представника лінійки оцінили в 3 млн грн.

За ці гроші споживач отримає 98-дюймовий екран з роздільною здатністю 8K. Підтримка HDR і 240 Гц присутні, як і всі інші найсучасніші технології від Samsung. Типове енергоспоживання становить 315 Вт, максимальна - 580 Вт. Однак, вмісту в такому форматі насправді дуже мало, так що і сенсу зараз купувати такий дорогий телевізор теж немає.

Всі моделі пропонують 4 роз'єми HDMI і два USB. Потужність вбудованої аудіосистеми 4.2 заявлена на рівні 60 Вт. Система Smart TV базується на Tizen, як і в інших пристроях бренду. Однак, такі телевізори собі може дозволити далеко не кожен. Однозначно, такі пристрої не націлені на масовий продаж, але показати свої можливості завдяки крутому телевізору все ж може.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова представити величезний планшет Galaxy View 2, який отримає просто нереальні характеристики. Відразу варто відзначити, що девайс отримав 17.5-дюймовий екран, а також потужні процесор для виконання всіх заявлених функцій. Втім, сам по собі девайс тримати не дуже зручно, що так разом з ним при купівлі буде поставлятся і спеціальний чохол, який збільшить комфорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітники компанії Sony розсекретили характеристики PS5, яка стане консоллю майбутнього. Зазначимо, що девайс здатний видавати картинку в 4К-форматі при частоті кадрів в 60, який на сьогоднішній день вважається оптимальним. Варто додати, що компанія розробляла консоль з нуля, а не просто поліпшила існуючу версію.

Знай.uа писав, що компанія Huawei похвалилася продажами смартфонів. Зазначимо, що за фінансовий квартал продажі мобільних девайсів збільшилася на 50%. Такого навіть Apple не може досягти. Судячи з усього, корпорація може стати лідером на ринку, адже перешкодити їй на сьогоднішній день не може ніхто з конкурентів.