Компанія OnePlus готується представити свої флагмани і вже за традицією перед релізом шукає бета-тестерів, які допоможуть виявити баги, а також своєчасно ділитися детальною інформацією зворотного. Одними з важливих критеріїв для набору бета-тестерів в OnePlus Lab - наявність зацікавленості і відповідальний підхід до справи. Відзначимо, що в ряди тестерів може піти практично кожен.

Якщо ви відповідаєте цим вимогам і готові прийняти участь в програмі, то до 3 травня вам необхідно надіслати заявку на адресу компанії, а знайти її ви зможете, перейшовши за цим посиланням. Бета-тестери, в якій би країні світу вони не знаходилися, отримають абсолютно безкоштовно OnePlus 7 Pro для вивчення, оцінки і надання відгуків про його роботу. Однак, це вся цікава затія не закінчується. Корпорація обіцяє, що буде публікувати в мережу всі відгуки від тестерів, якими б вони не були. таким чином, компанія хоче показати, що готова до критики, а також прислухається до думки і прохання користувачів.

Зі свого боку, компанія обіцяє публікувати рецензії без цензури і незалежно будуть вони позитивними чи критичними. Якщо бета-тестер вчасно надавав цінну інформацію і його робота виявилася ефективною, то OnePlus 7 Pro залишиться у нього в користуванні без оплати її вартості.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова представити величезний планшет Galaxy View 2, який отримає просто нереальні характеристики. Відразу варто відзначити, що девайс отримав 17.5-дюймовий екран, а також потужні процесор для виконання всіх заявлених функцій. Втім, сам по собі девайс тримати не дуже зручно, що так разом з ним при купівлі буде поставлятся і спеціальний чохол, який збільшить комфорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітники компанії Sony розсекретили характеристики PS5, яка стане консоллю майбутнього. Зазначимо, що девайс здатний видавати картинку в 4К-форматі при частоті кадрів в 60, який на сьогоднішній день вважається оптимальним. Варто додати, що компанія розробляла консоль з нуля, а не просто поліпшила існуючу версію.

Знай.uа писав, що компанія Huawei похвалилася продажами смартфонів. Зазначимо, що за фінансовий квартал продажі мобільних девайсів збільшилася на 50%. Такого навіть Apple не може досягти. Судячи з усього, корпорація може стати лідером на ринку, адже перешкодити їй на сьогоднішній день не може ніхто з конкурентів.