Компанія Xiaomi як і очікувалося, провела в Китаї презентацію нових смарт-телевізорів Mi TV. Відзначимо, що новинки досить дешеві, так що зможуть сподобається абсолютно всім користувачам.

На заході показали відразу чотири моделі з різними діагоналями екранів: 32″, 43″, 55″ і 65″. Крім цього, телевізори з різними розмірами екранів мають різні показники оперативної потужності. Звичайно ж, це позначиться і на ціні.

32-дюймова модель Xiaomi Mi TV має дозвіл HD, 43-дюймова отримала вже Full HD екран, а 55 і 65-дюймові телевізори — 4K HDR. Дві старші версії також оснастили двухдиапазонным Wi-Fi-модулем (2.4 ГГц і 5 ГГц). Як і попередні моделі компанії, усі чотири новинки працюють під управлінням системи PatchWall — спеціальна версія ОС Android. Зазначимо, що це далеко не перші телевізори компанії, так що фанати продукції китайської компанії оцінять нову продукцію.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Смарт-телевізори надійдуть у продаж найближчим часом. Попередньо замовити їх можна вже зараз. За модель з 32 дюйма просять $164, за 43 дюйма - $298, за 55 дюймів - $447, а за топову на 65 дюймів - $596. Втім, досить приємна ціна за такі телевізори з сучасними технологіями, які виводять якість картинки на новий рівень.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Nokia 9 PureView зламали за допомогою жуйки. Один з користувачів мережі показав на відео, як з допомогою пачки від жувальної гумки розблокував смартфон, обійшовши захист по відбитку пальців. Компанія поки ніяк не прокоментувала ситуацію, але швидше за все, це збій у системі пов'язаний з багом Android 9.0. Чи буде ця вразливість закрита - покаже час. Нагадаємо, що цей девайс отримав відразу 5 основних камер, які роблять знімки чудової якості.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знизила ціни на свої флагманські смартфони Pixel 3 і XL. Повідомляється, що таким чином компанія хоче збільшити продажі пристрою, так як незабаром на ринку з'явиться бюджетна версія цього смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Sony показала розумний телевізор за 70 000 доларів. Відзначимо, що новинка здатна відображати картинку в 8К. Однак, вмісту в такому форматі на сьогоднішній день дуже мало.