Телефон Nokia 8110 виділяється не тільки своїм дизайном, але і тим, що працює під управлінням операційної системи KaiOS. Це один з небагатьох мобільних телефонів, що продаються за межами Індії, який може запропонувати дану ОС. Втім, популярним він так і не став, так як зрівнятися зі смартфоном він точно не зможе. Однак, для цінителів простих смартфонів, які мають незвичайний дизайн точно сподобається.

сьогодні у власників даного телефону за межами Індії з'явилася можливість використовувати WhatsApp і Facebook. Раніше ці програми на даному пристрої були доступні тільки в Індії, тепер же HMD випустила оновлення, що дозволяє використовувати дане ПЗ у всьому світі. Тепер власники телефону можуть спілкуватися у великих соціальних мережах і месенджерах, що в теорії зробить його ще популярнішим.

Оновлення v.15.00.17.03 вимагає 38 МБ вільного місця на накопичувачі. Також уточнимо, що мова йде про версії Nokia 8110 4G.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що Lenovo Z6 Pro показали публіці офіційно. Новинка отримала змінений дизайн, а також круту начинку. Приміром, девайс отримав топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також систему охолодження, щоб уникнути перегрівання під час сильного навантаження.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія HONOR виплатить 5 тисяч євро тому, хто знайде втрачений прототип нового смартфона. Судячи з усього, корпорація втратила один з телефонів, який повинен з'явитися на прилавках вже цього літа. Той, хто знайде девайс, і віднесе його в офіс компанії, отримає величезну грошову винагороду.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний смартфон з вирізом на екрані. Судячи з фото в документі, фронтальна камера буде випирати з корпусу. Подібних технологій поки що не було використано при розробці смартфонів, але поки неясно, чи з'явиться смартфон з таким незвичайним дизайном. У теорії, це допоможе розташувати екран смартфона на всіх лицьовій панелі пристрою.