Xiaomi - далеко не новачок на ринку двоколісного електротранспорту, але досі китайська компанія обмежувалася электровелосипедами і электросамокатами - доступними за ціною і конкурентоспроможними за характеристиками. Тепер же компанія випустила новий электромопед, ціна якого всі 450 доларів.

Втім, як зазначає Electrek, по сукупності характеристик Himo Т1 це швидше електровелосипед в тілі мопеда. Девайс здатний проїхати на одній зарядці від 60 до 120 км, і це дуже багато, як для пересування по місту.

Крім цього, новинка обладнана підвіскою, яка забезпечує плавну їзду, системою рекуперативного гальмування, дисплей, на який виводиться різна інформація, зокрема, швидкість руху та рівень заряду батареї, потужної передньою фарою. Сам по собі мопед не особливо відрізняється від аналогів, але його ціна приємно здивує абсолютно всіх.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Проте, компанія так і не назвала максимальну швидкість мопеда, а от вага його просто величезний - 55 кг.

Нагадаємо, що Lenovo Z6 Pro показали публіці офіційно. Новинка отримала змінений дизайн, а також круту начинку. Приміром, девайс отримав топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також систему охолодження, щоб уникнути перегрівання під час сильного навантаження.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія HONOR виплатить 5 тисяч євро тому, хто знайде втрачений прототип нового смартфона. Судячи з усього, корпорація втратила один з телефонів, який повинен з'явитися на прилавках вже цього літа. Той, хто знайде девайс, і віднесе його в офіс компанії, отримає величезну грошову винагороду.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний смартфон з вирізом на екрані. Судячи з фото в документі, фронтальна камера буде випирати з корпусу. Подібних технологій поки що не було використано при розробці смартфонів, але поки неясно, чи з'явиться смартфон з таким незвичайним дизайном. У теорії, це допоможе розташувати екран смартфона на всіх лицьовій панелі пристрою.