Windows 10 багатьох дратує тим, що Microsoft за замовчуванням ставить необхідність частої зміни паролів. Компанія намагалася пояснити користувачам, що таким чином турбується про безпеку особистих даних користувачів. Однак, щось пішло не так, і тепер компанія відмовилася від такої практики. Користувачі можуть обійтися і без відновлення пароля.

Більш лояльні правила до паролів з'являться в травневому оновлення для Windows 10 і Windows Server версії 1903. Тим не менш, інші політики паролів, такі як вимога мінімальної довжини і комбінації букв, цифр і символів, залишаться. На такі жертви компанія поки не готова піти, так що придумувати пароль з потрібною довжиною все ж доведеться.

Один із співробітників Microsoft назвали причину таких змін. Приміром, більшість користувачів придумують складні паролі, і щоб не забути про них, записують в зошити, і інші папірці, які доступні для інших користувачів. Вже краще паролі будуть простими, але сторонні очі про них не дізнаються.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, що Lenovo Z6 Pro показали публіці офіційно. Новинка отримала змінений дизайн, а також круту начинку. Приміром, девайс отримав топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також систему охолодження, щоб уникнути перегрівання під час сильного навантаження.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія HONOR виплатить 5 тисяч євро тому, хто знайде втрачений прототип нового смартфона. Судячи з усього, корпорація втратила один з телефонів, який повинен з'явитися на прилавках вже цього літа. Той, хто знайде девайс, і віднесе його в офіс компанії, отримає величезну грошову винагороду.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний смартфон з вирізом на екрані. Судячи з фото в документі, фронтальна камера буде випирати з корпусу. Подібних технологій поки що не було використано при розробці смартфонів, але поки неясно, чи з'явиться смартфон з таким незвичайним дизайном. У теорії, це допоможе розташувати екран смартфона на всіх лицьовій панелі пристрою.