Нещодавно стало відомо, що iOS 13 принесе в роботу з iPad досить серйозні зміни. Тепер ми можемо побачити, як може виглядати iPad з новим інтерфейсом, жестами переходів, підтримкою миші і багатьом іншим. Відразу варто відзначити, що підтримка мишки дозволить розширити межі використання девайса. Тепер планшет зможе стати чи не повноцінною заміною комп'ютера, що робить його універсальним пристроєм.

На концепт-рендерах нам показують, наприклад, “плаваючий” інтерфейс додатків (без повного екрана), режим Expose, покращене перетаскування вікон та багато іншого, що може з'явитися на iPad в цьому році. Крім цього, з підтримкою миші можуть з'явитися швидкі жести для управління командами з допомогою одного руху.

Ще одна цікава особливість називається “розумні кути”. Це дозволяє перетягнути файл або вікно в кут дисплея вашого iPad і отримати доступ до представлення у вигляді Expose всіх ваших вікон. Звідти ви можете швидко перетягнути файл у іншу програму. Таким чином, компанія хотіла розширити функцію багатозадачності, що зробить девайс ще досконаліше, а роботу тепер можна виконувати ще швидше за рахунок додатків, які завжди “під рукою”.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що Lenovo Z6 Pro показали публіці офіційно. Новинка отримала змінений дизайн, а також круту начинку. Приміром, девайс отримав топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також систему охолодження, щоб уникнути перегрівання під час сильного навантаження.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія HONOR виплатить 5 тисяч євро тому, хто знайде втрачений прототип нового смартфона. Судячи з усього, корпорація втратила один з телефонів, який повинен з'явитися на прилавках вже цього літа. Той, хто знайде девайс, і віднесе його в офіс компанії, отримає величезну грошову винагороду.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний смартфон з вирізом на екрані. Судячи з фото в документі, фронтальна камера буде випирати з корпусу. Подібних технологій поки що не було використано при розробці смартфонів, але поки неясно, чи з'явиться смартфон з таким незвичайним дизайном. У теорії, це допоможе розташувати екран смартфона на всіх лицьовій панелі пристрою.