Спочатку в мережі з'явилося відео від інсайдера OnLeaks, де була продемонстрована трикамерна модель Iphone XI Max. Спочатку гаджет показали тільки в чорному кольорі.

Тепер же в мережі з'явилося відео, на якому показали кадри смартфона в білому виконанні. Як і в першому випадку, образ iPhone XI Max розроблений на основі наявних чуток і витоків.

Нові зображення і відеролікі дозволяють оцінити, як може виглядати iPhone XI Max в білому варіанті виконання корпусу. На попередніх матеріалах нам показували чорний смартфон.

Презентація нових смартфонів компанії Apple очікується тільки у вересні цього року. Аналітики один за іншим знижують прогнози по продажах iPhone в цьому році.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше повідомлялося, що згідно з найсвіжішими даними, опублікованими дослідницькою компанією Consumer Intelligence Research Partners, iPhone Xr став самим продаваним смартфоном Apple в США за підсумками першого кварталу цього року.

Експерти заявляють, що новий девайс продають практично в 2 рази частіше старших моделей - iPhone XS і iPhone XS Max. Втім, це не дивно, адже ціни на них сильно відрізняються. На сьогоднішній день Xr версію можна придбати за 700 доларів, що робить його самим доступним серед трійки флагманських девайсів від яблучної корпорації.

Сумарна частка iPhone Xr, iPhone Xs і iPhone Xs Max становила 59%, при цьому за той же період роком раніше сумарна частка iPhone 8, 8 Plus X і iPhone становила 60%.

Нагадаємо, Apple прискорила процес ремонту клавіатури в MacBook.

Як повідомляв Знай. ua, Apple відкликає адаптери живлення з-за можливих ударів струмом.

Знай. ua писав, що App Store дав збій на пристроях від Apple.