якраз до часу наближення національного американського свята Tell a Story Day, компанія Google вирішила поєднувати кілька функціонал і можливості свого розумного голосового помічника Google Assistant.

Мова йде про нову можливості даного голосового помічника розповідати тривалі і цікаві історії і казки, зібрані в один великий набір історій від компанії Google. Витівка досить незвичайна, і тепер пошуковик не обмежується дудлами на главнрой странецие свого пошуковика.

Користувачі можуть послухати казки та історії практично з будь-якого гаджета, чи то планшет, смартфон або ноутбук. Відзначимо, що новий функціонал тепер доступний і на iOS пристроях, що точно порадує користувачів iPhone і iPad.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei знову перенесла запуск у продаж гнучкого Mate X, ціна якого досягла позначки в 2500 доларів. Відзначається, що компанія поки не готова представити смартфон, щоб не повторити помилку Samsung, гнучкий смартфон якої зламався через 2 дні після початку експлуатації. Повідомляється, що екран просто зламався, і причиною цього може стати потрапила пил під екран. Samsung теж перенесла продажу гнучкого смартфона з-за масових поломок.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про iOS 13. Інсайдери повідомляють, що нова прошивка дозволить перетворити планшет в повноцінний ноутбук з використання комп'ютерної клавіатури і мишки.


Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила новий бюджетник під брендом Redmi - Redmi Y3. Повідомляється, що новий смартфон має флагманські характеристики, а ось ціна його цілком собі приємна - 143 долари. Раніше компанія повідомляла, що не планує випускати смартфони дорожче 350 доларів, і цього разу слова голови компанії в черговий раз підтвердилися.