Компанія Xiaomi на останній презентації в Китаї представила не тільки телевізори Mi TV E-серії, Mi Art TV, ваги, вентилятор і бігову доріжку, а також вертикальний підлоговий кондиціонер Mi Floor Standing AC. Сам по собі кондиціонер володіє кількома фішками, які виділяють його серед конкурентів.

Компанія стверджує, що пристрій має дві системи охолодження з потужністю 5100 Вт і одну систему обігріву з потужністю вже в 5650 Вт. Об'єм циркулюючого повітря складає 1100 м3/год. Кондиціонер підходить для приміщення площею близько 20-32 квадратних метрів. Його потужності більш ніж достатньо, щоб нагріти або охолодити цілу квартиру.

Mi Floor Standing AC має вертикальну циліндричну конструкцію, яка повністю відрізняється від типового кондиціонера, який ми звикли бачити.

Він також підтримує подачу повітря у всіх чотирьох напрямках (вгору і вниз, а також вліво і вправо) з дальністю до 8 метрів. Це значить, що повітря буде рівномірно розподілятися по всій площі квартири.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Що стосується ціни, за девайс доведеться заплатити всього лише 500 доларів.

Нагадаємо, що компанія Huawei знову перенесла запуск у продаж гнучкого Mate X, ціна якого досягла позначки в 2500 доларів. Відзначається, що компанія поки не готова представити смартфон, щоб не повторити помилку Samsung, гнучкий смартфон якої зламався через 2 дні після початку експлуатації. Повідомляється, що екран просто зламався, і причиною цього може стати потрапила пил під екран. Samsung теж перенесла продажу гнучкого смартфона з-за масових поломок.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про iOS 13. Інсайдери повідомляють, що нова прошивка дозволить перетворити планшет в повноцінний ноутбук з використання комп'ютерної клавіатури і мишки.


Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила новий бюджетник під брендом Redmi - Redmi Y3. Повідомляється, що новий смартфон має флагманські характеристики, а ось ціна його цілком собі приємна - 143 долари. Раніше компанія повідомляла, що не планує випускати смартфони дорожче 350 доларів, і цього разу слова голови компанії в черговий раз підтвердилися.