Фанати Apple з нетерпінням чекають презентації нового смартфона американської компанії, яка традиційно відбудеться восени. Однак вже зараз в мережі з'являється безліч чуток щодо характеристик нової версії iPhone. Business Insider зібрав деякі з них. Відразу варто відзначити, що далеко не всі стануть реальністю, так як кількість витоків просто зашкалює, а ось правдоподібних з них не так вже й багато.

Очікується, що “яблучні” смартфони отримувати більш потужні процесори і можливість “зворотного” бездротової зарядки. Іншими словами, девайси зможу заряджати інші пристрої, як Galaxy S10 і топові флагмани від Huawei.

Але головним оновленням стане фотомодуль - майже немає ніяких сумнівів, що на задню панель пристрою американці помістять відразу три камери. Додатковий об'єктив, як очікується, буде відповідати за зйомку на ультрашироком куті огляду.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Звичайно ж, про ціну поки говорити рано, але флагмани точно не будуть дешевше 800 доларів, так що саме час починати збирати гроші.

Нагадаємо, що компанія Huawei знову перенесла запуск у продаж гнучкого Mate X, ціна якого досягла позначки в 2500 доларів. Відзначається, що компанія поки не готова представити смартфон, щоб не повторити помилку Samsung, гнучкий смартфон якої зламався через 2 дні після початку експлуатації. Повідомляється, що екран просто зламався, і причиною цього може стати потрапила пил під екран. Samsung теж перенесла продажу гнучкого смартфона з-за масових поломок.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про iOS 13. Інсайдери повідомляють, що нова прошивка дозволить перетворити планшет в повноцінний ноутбук з використання комп'ютерної клавіатури і мишки.


Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила новий бюджетник під брендом Redmi - Redmi Y3. Повідомляється, що новий смартфон має флагманські характеристики, а ось ціна його цілком собі приємна - 143 долари. Раніше компанія повідомляла, що не планує випускати смартфони дорожче 350 доларів, і цього разу слова голови компанії в черговий раз підтвердилися.