Ракета Alphaпродукт розробки українсько-американської компанії Firefly Aerospace, успішно пройшла випробування двигуна другого ступеня; п'ятихвилинний вогневої тест на спеціальному майданчику не виявив жодних проблем в роботі обладнання ракети. Випробування зняли на відео, що дозволило кожному бажаючому стежити за ситуацією під час тестування.

"Вчора Firefly успішно пройшла важливий етап у тестуванні другий ступені ракети Alpha на шляху до мети здійснити її перший запуск в 2019 році", – йдеться у повідомленні.

Yesterday Firefly achieved a major milestone toward flight qualification of the second stage, supporting Firefly’s goal...

Geplaatst door Firefly Aerospace op Vrijdag 26 april 2019

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Firefly Aerospace – приватне аерокосмічне підприємство з офісами в місті Остін (штат Техас, США) та українському місті Дніпро. Ракетостроительные потужності компанії знаходяться у Техасі, в той час як українські співробітники компанії в Центрі досліджень і розробки в Дніпрі розробляють обладнання для ракет. Суд по всьому, розробки йдуть успішно, і цей п'ятихвилинний тест довів це. Коли ракета відправиться в космос - покаже час.

Нагадаємо, що компанія Huawei знову перенесла запуск у продаж гнучкого Mate X, ціна якого досягла позначки в 2500 доларів. Відзначається, що компанія поки не готова представити смартфон, щоб не повторити помилку Samsung, гнучкий смартфон якої зламався через 2 дні після початку експлуатації. Повідомляється, що екран просто зламався, і причиною цього може стати потрапила пил під екран. Samsung теж перенесла продажу гнучкого смартфона з-за масових поломок.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про iOS 13. Інсайдери повідомляють, що нова прошивка дозволить перетворити планшет в повноцінний ноутбук з використання комп'ютерної клавіатури і мишки.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила новий бюджетник під брендом Redmi - Redmi Y3. Повідомляється, що новий смартфон має флагманські характеристики, а ось ціна його цілком собі приємна - 143 долари. Раніше компанія повідомляла, що не планує випускати смартфони дорожче 350 доларів, і цього разу слова голови компанії в черговий раз підтвердилися.