Компанія Xiaomi поповнила свою “колекцію” корисних продуктів для автомобілістів відеореєстратором DDPAI miniONE Dashcam Night Vision з функцією нічної зйомки. Не варто й сумніватися, що гаджет від Xiaomi буде мати кілька крутих фішок, яких немає у аналогів. До того ж, ціна вас приємно здивує.

Реєстратор виконаний у формі циліндра і тримається за допомогою спеціального кріплення. За зйомку відповідає сенсор Sony IMX307 з шістьма скляними лінзами і об'єктивом з діафрагмою f/1.8. Найголовніше - камера робить чітку картинку в найнебезпечніший час, коли видимість мінімальна, а кількість ДТП на дорогах зростає -вночі.У теорії, це зробить відеореєстратор унікальним у своєму роді, так як далеко не кожен апарат здатний знімати вночі, створюючи якісну картинку.

Виробник запевняє, що реєстратор навіть у темряві дозволить розпізнати марки і номера машин на дорозі. А сенсор G-Force здатний розпізнати різке гальмування або зіткнення і зберегти записане.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Крім цього, девайс здатний управлятися за допомогою голосового управління, що дозволить не відволікатися від дороги.

Версія DDPAI miniONE Dashcam Night Vision з 16 ГБ пам'яті коштує $44. За модель з 32 ГБ доведеться віддати $54.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила геймерське крісло за $415. Це відмінне крісло, яке здатне підлаштовуватися під параметри користувача. Чохол виготовлений з волової шкіри, що дозволить уникнути нагрівання при високих температурах. І хоча крісло коштує порівняно дорого, воно має переваги перед конкурентами, так що ціна цілком виправдана.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung показала планшет Galaxy View 2, який має просто величезними параметрами. Серед іншого, девайс отримав 17.5 - дюймовий дисплей, так що планшет набагато більше стандартного екрану ноутбука. Так, він не отримав топовий процесор, але потужності для виконання всіх заявлених функцій вистачить з головою. Апарат стане у нагоді для дизайнерів і художників, а також стане в нагоді як альтернатива застарілим ноутбуків. Про ціну поки говорити рано, але що стосується презентації, її варто очікувати вже на початку цього літа.

Знай.uа писав, що компанія Meizu представила бездротові навушники POP 2 за приємною ціною.