Вчора компанія Nubia анонсувала третє покоління геймерського смартфона Red Magic, який оснащений не тільки мідною тепловою трубкою але вбудованим вентилятором. В теорії, трубки здатні позбавити смартфон від перегрівання, а також збільшити комфорт від гри. До того ж, вентилятор допоможе тримати акумулятор і процесор смартфона в діапазоні оптимальної температури.

Red Magic 3 встановлений маленький і ультралегкий вентилятор вагою всього 1 р. Виробник заявляє, що він працює дуже тихо, але при цьому обертається зі швидкістю до 14 000 оборотів в хвилину. Саме ця фішка і є головною перевагою, якщо порівнювати з конкурентами.

В іншому Red Magic 3 – це стандартний флагман з усіма притаманними йому топовими характеристиками. Смартфон обладнаний 6,65-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю FHD+, частотою оновлення екрану 90 Гц, підтримкою HDR і технологією DC Dimming, зменшує стробоскопічний ефект. Апаратною основою є однокристальна система Qualcomm Snapdragon 855 12 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4 і 256 ГБ флеш-накопичувача UFS 2.1. До того ж, смартфон володіє величезним запасом енергії - об'єм акумулятора становить 5 000 маг. Що стосується цін, за девайс доведеться заплатити від 430 до 640 доларів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила геймерське крісло за $415. Це відмінне крісло, яке здатне підлаштовуватися під параметри користувача. Чохол виготовлений з волової шкіри, що дозволить уникнути нагрівання при високих температурах. І хоча крісло коштує порівняно дорого, воно має переваги перед конкурентами, так що ціна цілком виправдана.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung показала планшет Galaxy View 2, який має просто величезними параметрами. Серед іншого, девайс отримав 17.5 - дюймовий дисплей, так що планшет набагато більше стандартного екрану ноутбука. Так, він не отримав топовий процесор, але потужності для виконання всіх заявлених функцій вистачить з головою. Апарат стане у нагоді для дизайнерів і художників, а також стане в нагоді як альтернатива застарілим ноутбуків. Про ціну поки говорити рано, але що стосується презентації, її варто очікувати вже на початку цього літа.

Знай.uа писав, що компанія Meizu представила бездротові навушники POP 2 за приємною ціною.