Недорого, корисно, екологічно чисто - так можна в наші дні охарактеризувати велосипед як засіб пересування. Але головна проблема, як для будь-якого транспорту – технічне обслуговування, особливо сучасних моделей. Адже не секрет, що далеко не всі велосипедисти добре розбираються в тонкощах обслуговування свого двоколісного транспорту. Враховуючи, що велосипеди стають дуже популярним транспортним засобом на сьогоднішній день, варто знати про головні нюанси. Деякі власники велосипедів вже з зими виносять свої велосипеди, і починають кататися. Однак, без належного догляду це досить високий ризик.

Ми настійно рекомендуємо віднести свій велосипед в будь-яку майстерню, так як існує величезна кількість нюансів, які не помітні оку звичайному користувачеві.

наприклад, необхідно перевірити стан трансмісії, а також очистити і змастити ланцюг. Рекомендується робити це один раз на 300 кілометрів, причому знежирення її, а після цього вже наносити спеціальну змазку. Також варто звернути увагу на знос гальм, так як гальмівні колодки часто зношуються, що може стати причиною ДТП.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Не варто забувати і про колесах, які можуть через деякий час просто пошкодитися, або ж покришки лопнути, якщо велосипед зберігати взимку на балконі, або в місці з накопиченням вологи. Саме СТО у майстра займає кілька годин, так і за це доведеться заплатити не так вже й багато грошей. Однак, ви будете впевнені в своєму залізному коні. Ну і наостанок, настійно рекомендуємо завжди одягати шолом, навіть якщо ваша поїздка обмежується дальністю найближчого магазину або парку.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила геймерське крісло за $415. Це відмінне крісло, яке здатне підлаштовуватися під параметри користувача. Чохол виготовлений з волової шкіри, що дозволить уникнути нагрівання при високих температурах. І хоча крісло коштує порівняно дорого, воно має переваги перед конкурентами, так що ціна цілком виправдана.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung показала планшет Galaxy View 2, який має просто величезними параметрами. Серед іншого, девайс отримав 17.5 - дюймовий дисплей, так що планшет набагато більше стандартного екрану ноутбука. Так, він не отримав топовий процесор, але потужності для виконання всіх заявлених функцій вистачить з головою. Апарат стане у нагоді для дизайнерів і художників, а також стане в нагоді як альтернатива застарілим ноутбуків. Про ціну поки говорити рано, але що стосується презентації, її варто очікувати вже на початку цього літа.

Знай.uа писав, що компанія Meizu представила бездротові навушники POP 2 за приємною ціною.