Honor, дочірня компанія Huawei, готується до презентації власного флагмана Honor 20 Pro, який повинен отримати дуже якісну основну камеру. Втім, це не дивно, адже смартфони від Huawei мають дуже непогані датчики камери, завдяки яким експерти називають смартфони кращими камерофонами в світі. Однак, цей смартфон не отримає топовий процесор, що сильно позначиться на його підсумковою ціною. У теорії, це відмінна альтернатива Huawei P30, ціна якого шокувала користувачів.

днями з'явилося зображення Honor 20 Pro в рожево-білому градієнтному виконанні, а тепер ж джерела виклали картинку, на якій Honor 20 Pro також показаний у двох нових колірних варіантах.

Очікується, що за якістю фото та відео Honor 20 Pro зможе наблизитися до Huawei P30 Pro. Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу. Офіційний анонс новинок очікується на прес-конференції, яка пройде в Лондоні 21 травня, так що чекати залишилося недовго.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила геймерське крісло за $415. Це відмінне крісло, яке здатне підлаштовуватися під параметри користувача. Чохол виготовлений з волової шкіри, що дозволить уникнути нагрівання при високих температурах. І хоча крісло коштує порівняно дорого, воно має переваги перед конкурентами, так що ціна цілком виправдана.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung показала планшет Galaxy View 2, який має просто величезними параметрами. Серед іншого, девайс отримав 17.5 - дюймовий дисплей, так що планшет набагато більше стандартного екрану ноутбука. Так, він не отримав топовий процесор, але потужності для виконання всіх заявлених функцій вистачить з головою. Апарат стане у нагоді для дизайнерів і художників, а також стане в нагоді як альтернатива застарілим ноутбуків. Про ціну поки говорити рано, але що стосується презентації, її варто очікувати вже на початку цього літа.

Знай.uа писав, що компанія Meizu представила бездротові навушники POP 2 за приємною ціною.