днями один з директорів Xiaomi натякнув на швидкий анонс нового смартфона. Ми припускали, що ним стане Xiaomi Mi A3, але схоже, це не так. Компанія готує дійсно цікавий смартфон, так як стало відомо про його головної особливості.

Сьогодні в соціальній мережі Weibo компанія опублікувала тизер пристрої — це флагманський смартфон під брендом Redmi з виїжджає фронтальною камерою. Відомо, що компанія не використовувала такі технології, так як раніше вони були досить дивним і незвичайним рішенням. Однак, на сьогоднішній день таких фішок досить багато, і виробники випускають смартфони з камерою, яка ховається в сам корпус.

Т. к. глава індійського підрозділу компанії говорив про смартфоні з чіпом Snapdragon 730, а глава бренду Redmi про пристрої на базі SoC Snapdragon 855, то можна припустити, що новинка вийде в двох модифікаціях. Про ціну і дату виходу поки говорити рано, але варто дочекатися офіційного анонсу цього незвичайного девайса.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила геймерське крісло за $415. Це відмінне крісло, яке здатне підлаштовуватися під параметри користувача. Чохол виготовлений з волової шкіри, що дозволить уникнути нагрівання при високих температурах. І хоча крісло коштує порівняно дорого, воно має переваги перед конкурентами, так що ціна цілком виправдана.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung показала планшет Galaxy View 2, який має просто величезними параметрами. Серед іншого, девайс отримав 17.5 - дюймовий дисплей, так що планшет набагато більше стандартного екрану ноутбука. Так, він не отримав топовий процесор, але потужності для виконання всіх заявлених функцій вистачить з головою. Апарат стане у нагоді для дизайнерів і художників, а також стане в нагоді як альтернатива застарілим ноутбуків. Про ціну поки говорити рано, але що стосується презентації, її варто очікувати вже на початку цього літа.

Знай.uа писав, що компанія Meizu представила бездротові навушники POP 2 за приємною ціною.