Коли Apple представила iPhone XR, ця модель смартфона була практично відразу піддана критиці з боку користувачів. Багатьох бентежило низький дозвіл екрану, висока вартість і ряд компромісних рішень, на кшталт відсутності другого об'єктива камери і опції 3D Touch. Однак, у підсумку, саме ця модель з новинок 2018 року змогла перевершити своїх старших братів, і стати популярною. Приміром, ті ж самі XS Max і XS продаються в 2 рази гірше цього бюджетника.

Судячи з усього, компанія не хоче зупинятися на досягнутому, і представити нове продовження цієї модифікації. Як повідомляють китайські інсайдери з посиланням на власний перевірений джерело, наступник iPhone XR обзаведеться подвійним модулем основної камери. Причому це буде саме ні на що є флагманське рішення: компанія оснастить смартфон тими ж модулями, що і в iPhone 11 і iPhone 11 Max. Це буде вдалим кроком - дізнаємося вересня цього року.

Великі поліпшення чекають і фронтальну камеру. Дозвіл переднього об'єктива зросте з 7 до 12 МП, що укупі з новими програмними алгоритмами, дозволить суттєво поліпшити якість одержуваних знімків.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Про ціну поки говорити рано, але за девайс точно доведеться заплатити більше 700 доларів.

Нагадаємо, що компанія Huawei знову перенесла запуск у продаж гнучкого Mate X, ціна якого досягла позначки в 2500 доларів. Відзначається, що компанія поки не готова представити смартфон, щоб не повторити помилку Samsung, гнучкий смартфон якої зламався через 2 дні після початку експлуатації. Повідомляється, що екран просто зламався, і причиною цього може стати потрапила пил під екран. Samsung теж перенесла продажу гнучкого смартфона з-за масових поломок.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про iOS 13. Інсайдери повідомляють, що нова прошивка дозволить перетворити планшет в повноцінний ноутбук з використання комп'ютерної клавіатури і мишки.


Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила новий бюджетник під брендом Redmi - Redmi Y3. Повідомляється, що новий смартфон має флагманські характеристики, а ось ціна його цілком собі приємна - 143 долари. Раніше компанія повідомляла, що не планує випускати смартфони дорожче 350 доларів, і цього разу слова голови компанії в черговий раз підтвердилися.