Компанія Meizu тільки-тільки представила свій новий флагман Meizu 16s, а в мережі вже з'явилися зображення його наступника – Meizu 17. Апарат засвітився на заході China Unicom Partner Conference, на якому мова йшла в тому числі і про мережах 5G. Втім, ніхто і не сумнівався, що компанія незабаром випустить смартфон з підтримкою мережі майбутнього. Приміром, у Китаї вже у всю тестують 5G, так що ці смартфони на ринку це країни особливо актуальні.

Зображень його трохи – всього два, але судячи з того, що ми бачимо, Meizu 17 виявиться серійної версії концептуального Meizu Zero – першого в світі смартфона, позбавленого кнопок і отворів. Однак, не факт, що і цей смартфон стане популярним, так як Meizu Zero так і не зміг зібрати потрібну кількість коштів для масового тиражу. Відповідно, смартфон так і не з'явився у продажу, а компанія скинула всі “жарт”.

Як відомо, Mezu Zero наробив дуже багато шуму, але продажу мізерною партії цієї моделі провалилися. Здебільшого це пов'язано з високою ціною – від $1300. За таку ціну можна купити топовий iPhone, або ж флагманський Samsung з нереальніми характеристиками.

Популярні новини зараз
90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине "Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти" Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Nubia показала компактний смартфон з підтримкою 5G-мережі - Nubia Mini 5G. Відзначимо, що крім підтримки мережі нового стандарту, девайс відрізняється від конкурентів компактним дизайном. Серед іншого, смартфон отримав флагманський процесор Snapdragon 855, а також об'ємний акумулятор. Про ціну і про дату виходу поки говорити рано.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що фітнес трекери обманюють користувачів. Дослідники випробували найпопулярніші браслети від різних виробників, і як виявилося, деякі з браслетів збільшували показники пройденої дистанції, причому мало не на половину. Крім цього, деякі браслети розряджаються набагато швидше, ніж заявлений час.

Знай.uа писав, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.3, яке додало кілька цікавих функцій для власників продукції яблучної корпорації. Відразу варто відзначити, що тепер смартфони отримали підтримку Apple TV, а також доступ до унікального контенту.